Tiskové zprávy

Nadace na Inlakech festivalu

Nadace Heleny Morávkové se zúčastnila festivalu Inlakech Back to the Roots, který se konal v pevnosti Fort XX Escot od pátku 21. 6. až do neděle 23. 6. 2024. V našem nadačním stánku jsme s radostí přivítali všechny, kteří si chtěli užít úžasný festivalový program a zároveň i podpořit činnost naší nadace.

Díky příspěvkům za ručně dělané šperky z minerálních kamenů a za malování hennou se nám podařilo získat 20 000 Kč, které jsme věnovali na podporu aktivit Škola venku, olomoucké inovativní komunitní školy pro žáky 1.-9. tříd, která nabízí dětem prostředí, v němž mohou objevovat samy sebe a těšit se do školy. Na stánku byly společně s námi a pro děti připravily úžasné aktivity a tvoření.

Cítíme velkou vděčnost za to, že se festival podařilo uskutečnit a že jsme si ho všichni užili v radosti a pohodě. Poděkování patří celému týmu organizátorů i dobrovolníků za jejich úžasné nasazení, díky němuž se zvládlo možné i nemožné. A děkujeme také všem, kteří nám na stánku pomáhali tvořit pohodovou atmosféru, průvodkyním Školy venku a Šárce Živné za její překrásné henna malování.