Zveme vás na Inlakech festival

Nadace Heleny Morávkové se bude účastnit festivalu Inlakech Back to the Roots, který se bude konat v pevnosti Fort XX Escot od pátku 21. 6. až do neděle 23. 6. 2024. V našem nadačním stánku rádi přivítáme všechny, kteří si budou chtít užít úžasný festivalový program a zároveň třeba přispět na činnost naší nadace.

Čekají na vás za to naše ručně dělané šperky z minerálních kamenů. Budete si moct vyrobit také svůj vlastní náramek a odnést si jej na památku. Kdo má rád malování hennou, může se svěřit do tvořivých rukou Šárky Živné, která vás ozdobí krásnými malůvkami přímo na tělo.

Přijďte na festival načerpat energii a udělat sobě i nám radost. Těšíme se na vás! Najdete nás před vstupem do pevnosti po levé straně.

Výtěžek z celé akce věnujeme na podporu aktivit Škola venku, olomoucké inovativní komunitní školy pro žáky 1.-9. tříd, která nabízí dětem prostředí, v němž mohou objevovat samy sebe a těšit se do školy. Na stánku budou společně s námi a mohou vám sdělit vše, co vás bude o jejich škole zajímat.