Tiskové zprávy

Zveme vás na Adventní večer v Envelopa Office Center

Drazí přátelé,

s blížícími se Vánocemi a tím spojeným časem radosti, sdílení a vděčnosti bychom vás rádi pozvali na tradiční benefiční večer pořádaných naší nadací. Chtěli bychom vás vtáhnout do atmosféry kde hudba, umění a společenské setkání jdou ruku v ruce s myšlenkou pomoci těm, kteří to potřebují. Náš benefiční večer je výjimečnou příležitostí, kde můžeme všichni přispět a podpořit ty, kteří se v životě setkali s překážkami, ať už v podobě zdravotních komplikací, sociálních těžkostí nebo jiných výzev. Věříme, že společnou pomocí pomůžeme změnit mnoho životů k lepšímu.

Letos Vás zveme na netradiční místo, plný překvapení bude i program Adventního večera Nadace rodiny Morávkových, který se uskuteční 14. 12. od 19.00 (příchod hostů na místo od 18.30) v krásných prostorách atria budovy Envelopa Office Center v Olomouci. V nabitém hudebním programu se vám představí špičkoví umělci v trošku jiné podobě, než jak jste na ně zvyklí. Olomoucké smyčcové kvarteto, složené ze špičkových instrumentalistů Moravské filharmonie Olomouc (Sabina Dascalu, Monika Pospíšilová, Igor Kopyt a Nikita Ruzhavinskii) vám zahraje nejslavnější melodie z dějin světové filmové hudby. Sólisté opery Moravského divadla Olomouc Elena Prášilová Gazdíková a Jakub Rousek zazpívají nejen slavné operní árie, ale i muzikálové melodie a dokonce rockové hity. Na závěr večera vystoupí slavný hitmaker české popmusic Michal David, který představí své největší hity v unikátní klavírní podobě. Dopřejte si neopakovatelný hudební zážitek a nechte se unášet na vlnách hitů, které provázely naše generace. Večerem plným hudebních zážitků Vás provede moderátorka Gabriela Partyšová.

Již tradičně chceme spojit příjemný kulturní zážitek s podporou dobré věci. Kromě příspěvku v podobě zakoupení vstupenek na adventní večer můžete na místě absolvovat vernisáž děl významných umělců, která budou v atriu vystavena do konce ledna 2024 a jejichž zakoupení je další možnou formou pomoci potřebným.

Po kulturním programu nabídne všem hostům večera občerstvení produkce skvělých restaurací skupiny Lobster Group.

Vaše vstupenky si můžete zakoupit zde. Neváhejte, kapacita atria je omezená.

Věříme, že se k nám přidáte, společně si užijeme krásný adventní večer a pomůžeme dobré věci. Vaše štědrost a solidarita jsou pro nás neocenitelné a pomáhají nám naplňovat naše poslání.

Děkujeme a těšíme se na setkání s Vámi,

Helena a Richard Morávkovi
za Nadaci rodiny Morávkových