Načítám Akce

Benefiční představení

9. 12. 2022 v 19:00 - 21:00

Milí přátelé,

pomalu se blíží adventní čas, ke kterému neodmyslitelně patří chvíle pohody i přátelská setkáni. V tomto kouzelném předvánočním čase jsme proto pro Vás připravili společenský večer, kde budeme mít možnost na chvíli se zastavit a užít si příjemný čas. Budeme velmi rádi, pokud přijmete naše pozvání na benefiční představení hry Ladislava Smočka Podivné odpoledne Dr. Zvonka Burkeho s Bolkem Polívkou v titulní roli.

Benefiční představení se uskutečni v pátek 9. prosince 2022 v 19 hod v Divadle na Šantovce.  Těšit se můžete na komedii, o kterém bez nadsázky můžeme říct, že je v české divadelní tvorbě legendárním kusem. Svým nezaměnitelným humorem baví již několik generací spokojených diváků. Autor Ladislav Smoček (spoluzakladatel a režisér pražského Činoherního klubu) hru napsal již v roce 1965, poprvé byla na divadelních prknech uvedena na jaře roku 1966. V představení se vystřídala celá plejáda slavných českých divadelních herců a hereček, v hlavní roli (v původním představení ztvárněné Vladimírem Pucholtem) od roku 1979 už 43 sezón exceluje jako stálice nenapodobitelný Bolek Polívka. Příčina popularity hry nepochybně tkví v jejím originálním, občas absurdním a místy až krutém humoru. Ten odhaluje, že smutné věci mohou být i veselé a naopak. V představení Divadla Bolka Polívky hlavní hvězdě sekundují další slavní kolegové, Pavel Liška a Radim Fiala.

Již tradičně chceme spojit příjemný kulturní zážitek s podporou dobré věci. Na místě proto budete moci dobrovolně přispět na činnost Nadace Rodiny Morávkových, jejíž cílem je pomáhat lidem, kterým na to vlastní síly nestačí, ke kterým osud nebyl nakloněn, a přesto mají svá srdce otevřená. Na našich stránkách najdete příběhy lidí, kterým nadace již v minulosti přispěla a pomohla tak ke zlepšení jejich životní situace.

Vaše vstupenky si můžete zakoupit online na níže uvedeném linku, či osobně na pokladně divadla, a to ve dvojí formě:

• vstupenky na divadelní představení od 19:00 hod. za 850,- Kč,
  • vstupenky, které kromě divadelního představení zahrnují i setkání s představiteli Nadace rodiny Morávkových s doprovodným rautem v Bistru Helen za 1.500 Kč (setkání začíná v 17:00 hod.)

Prosíme, rezervujte si místo obratem, o představení je velký zájem.

Před představením a o přestávce bude zajištěno malé občerstvení pro všechny hosty.

Věříme, že se k nám přidáte a společně si užijeme krásný večer.

Těšíme se na setkání s Vámi,

Helena a Richard Morávkovi
za Nadaci rodiny Morávkových

Vstupenky na představení můžete zakoupit zde.

Více o divadelní hře se dozvíte zde.

850 Kč

Datum: 9. 12. 2022